De Eetkamer

Het Frans maritieme restaurant...

Contact

Voor reserveringen of vragen neem contact met ons op.

Reserveren?

Bel met het onderstaande nummer of reserveer online.

0478-582215
De Eetkamer, Venray
Culinaire Visgerechten

Culinaire Visgerechten

Culinaire visgerechten

Bij restaurant De Eetkamer in Venray kunt u terecht voor culinaire visgerechten.

Franse sfeer, limburgse gastvrijheid

In ons Frans maritieme restaurant met Normandische/Bretonse keuken waant u zich aan de Franse kust. Het restaurant is smaakvol ingericht en ademt een gezellige sfeer uit. Een combinatie van een Frans maritieme inrichting met limburgse gastvrijheid en gezelligheid.

Proef het hele assortiment

Op de kaart vindt u verschillende culinaire visgerechten. Mosselen, zeebrasem, zeetong, bouillabaisse, u vindt het allemaal op onze kaart. Onze specialiteit is kreeft. U kunt kiezen uit een hele of een halve kreeft en uit verschillende bereidingswijzen. Heeft u moeite om te kiezen uit alle heerlijke gerechten? Dan bestelt u gewoon een plateau met verschillende soorten culinaire visgerechten zoals oesters, gamba’s, kokkels en langoustine. Proef ons hele assortiment met de “plateau royal” of deel samen “le plateau tete a tete”.

Plateau met visgerechten voor thuis

Wilt u liever thuis genieten van onze heerlijke culinaire visgerechten? U vindt onze plateaus ook op de take away kaart. Het enige wat u hoeft te doen is even bellen om uw bestelling door te geven en een uurtje later staat uw bestelling voor u klaar bij ons restaurant. Wilt u op de hoogte blijven van ons restaurant en onze leuke acties? Volg dan onze Facebookpagina en meldt u aan voor onze nieuwsbrief. Wilt u reserveren? U kunt online ons reserveringsformulier invullen. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen. Restaurant De Eetkamer, cuisine de la mer, is geopend van donderdag tot en met dinsdag vanaf 17.00 uur. U vindt ons midden in het winkelcentrum van Venray aan de rand van het Schouwburgplein. We zijn u graag in ons restaurant!