De Eetkamer

Het Frans maritieme restaurant...

Contact

Voor reserveringen of vragen neem contact met ons op.

Reserveren?

Bel met het onderstaande nummer of reserveer online.

0478-582215
De Eetkamer, Venray
Culinaire Visgerechten

Eten in Venray

Eten in Venray

Wilt u lekker eten in Venray maar heeft u geen zin om zelf te koken? Dan kunt u natuurlijk uit eten gaan maar u kunt ook eten bestellen. Bestel uw eten in Venray bij Restaurant De Eetkamer.

Take away

De lekkerste visgerechten van restaurantkwaliteit eet u gewoon thuis. U kunt bij De Eetkamer verschillende visgerechten van onze take away kaart bestellen. Bestel een van de verschillende plateaus of stel zelf uw gerecht fruits de mer samen. U heeft keuze uit oesters, kreeft, mosselen, kokkels, garnalen, gamba’s, langoustine, alikruiken en wulken. U bestelt uw gerechten telefonisch en daarna haalt u uw eten op in Venray bij ons restaurant. Houdt u wel rekening met een voorbereidingstijd van tussen de 45 en 60 minuten?

Normandische/bretonse keuken

Gaat u liever uit eten in Venray? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij De Eetkamer. In ons gezellige restaurant waant u zich aan de Franse kust. Uit onze Normandische/Bretonse keuken komen de heerlijkste visgerechten. Klassiek maar ongecompliceerd. Is er iemand in uw gezelschap die liever vlees eet? Geen probleem! Op onze menukaart vindt u ook een aantal heerlijk vleesgerechten. Wat dacht u van geuldal lam, Belgisch blauwrund of livar varken?

Wilt u reserveren of eten bestellen?

Bel dan 0478-582215. U kunt ook online reserveren via het reserveringsformulier. De Eetkamer is van donderdag tot en met dinsdag geopend vanaf 17.00 uur. U vindt ons restaurant midden in het winkelcentrum, aan de rand van het Schouwburgplein.