De Eetkamer

Het Frans maritieme restaurant...

Contact

Voor reserveringen of vragen neem contact met ons op.

Reserveren?

Bel met het onderstaande nummer of reserveer online.

0478-582215
De Eetkamer, Venray
Frans Restaurant

Frans Restaurant

Frans restaurant

Restaurant De Eetkamer in Venray is een Frans restaurant, gespecialiseerd in cuisine de la mer. Oftewel, de keuken van de zee.

Voorgerechten

Op onze menukaart vindt u een grote verscheidenheid aan visgerechten uit de Bretonse en Normandische keuken. Deze keuken staat bekend om de klassieke ongecompliceerde bereiding maar met een bepaalde frisheid en jeugdigheid. Begin als voorgerecht met een proeverijtje van verschillende schaal- of schelpdieren of met een terrine van eendenlever en brioche. Mergpijpjes, slakken, oesters en natuurlijk vissoep. Al onze voorgerechten worden geserveerd met brood met boter. Er is keuze genoeg om uw menu te starten in ons Franse restaurant.

Hoofdgerechten

Als hoofdgerecht kunt u kiezen uit verschillende plateaus met een diversiteit aan vissoorten zoals oesters, mosselen, langoustine en gamba’s. Ook vindt u verschillende zeevissen op onze kaart zoals zeebrasem en zeetong. Of bestel een bouillabaise of kreeft. U kunt kiezen uit een hele of halve kreeft en uit verschillende soorten bereidingswijzen. Eet u geen vis? Geen probleem, we hebben ook een aantal vleesgerechten op onze kaart. Bij al onze hoofdgerechten worden onbeperkt frites en salade geserveerd, u kunt dus gerust bij bestellen.

Driegangen kreeftmenu

U kunt ook kiezen voor een van onze menu’s. Onze menu du bistrot bestaat uit een voorgerecht en een hoofdgerecht of een hoofdgerecht en een dessert voor € 25,00. Voor een driegangenmenu betaalt u € 32,00. Elke donderdag is lobsterday bij Restaurant De Eetkamer. U kunt dan speciaal samengesteld kreeftmenu eten in ons Franse restaurant. Dit driegangenmenu kost slechts € 29,50.