De Eetkamer

Het Frans maritieme restaurant...

Contact

Voor reserveringen of vragen neem contact met ons op.

Reserveren?

Bel met het onderstaande nummer of reserveer online.

0478-582215
De Eetkamer, Venray
Oesters Eten

Oesters Eten

Oesters eten

Houdt u van oesters eten? Dan kunt u uw hart ophalen bij Restaurant De Eetkamer. Wij zijn gespecialiseerd in de ‘cuisine de la mer’, oftewel de keuken van de zee. In ons Frans maritieme restaurant vindt u de lekkerste visgerechten op de kaart. Mosselen, gamba’s, coquilles, zeetong, zeebrasem en kreeft. En natuurlijk kunt u ook heerlijke oesters bij ons eten.

Twee soorten oesters

U heeft de keuze uit twee soorten oesters: oesters St Vaast en oesters cancale. De St Vaast oesters komen uit Normandië en staan bekend om hun nootachtige smaak. De vlezige jodium achtige oester is de favoriet voor fijnproevers. De cancale oester komt uit Bretagne en heeft een zeer nadrukkelijke jodium achtige smaak. U kunt ook kiezen voor het combinatie gerecht waarbij u beide oesters kunt proeven of voor een van onze plateaus met diverse zeevruchten.

Take aways

Wilt u thuis oesters eten? U kunt in onze take away plateaus met zeevruchten afhalen zodat u thuis kunt genieten van al het lekkers wat de zee te bieden heeft. U kunt kiezen uit een van onze plateaus of zelf uw plateau samenstellen. Naast oesters kunt u ook kiezen voor alikruiken, kreeft, wulken, langoustine, mosselen, gamba’s, kokkels en grijze garnalen.

Reserveren

Kom oesters eten bij Restaurant De Eetkamer en reserveer uw tafel of bestel uw plateau bij onze take away. Wij zijn van donderdag tot en met dinsdag geopend. Op woensdag is De Eetkamer gesloten. Voor reserveringen en bestellingen kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer: 0478-582215. U kunt ook online reserveren via het reserveringsformulier.