De Eetkamer

Het Frans maritieme restaurant...

Contact

Voor reserveringen of vragen neem contact met ons op.

Reserveren?

Bel met het onderstaande nummer of reserveer online.

0478-582215
De Eetkamer, Venray
Venray restaurant

Venray restaurant

Venray restaurant

In Venray vindt u restaurant De Eetkamer. De Eetkamer is gespecialiseerd in cuisine de la mer, de keuken van de zee. Op onze kaart staan gerechten uit de Franse keuken, de keuken van Normandiƫ en Bretagne om precies te zijn. En net als deze kuststreken zijn ook de gerechten klassiek, ongecompliceerd en verfrissend.

Maritieme sfeer

De maritieme sfeer vindt u niet alleen in de keuken maar ook in het kleine intieme restaurant. Hagelwit linnen met blauwe servetringen en comfortabele stoelen. De Franse chansons benadrukken de Franse sfeer. De gezelligheid is echt typisch Limburgs. Met de kenmerkende gastvrijheid wordt u van alle gemakken voorzien om u een smakelijke en gezellige avond in ons restaurant te bezorgen.

IJzersterke combinatie

Het Venrayse restaurant staat al sinds 1998 onder leiding van Harold Michiels en Marion Jansen. Harald heeft de leidings over de keuken en Marion stuurt de bediening aan. Samen zorgen ze voor een ijzersterke combinatie van heerlijke gerechten, een prettige sfeer en uitstekende service. Reserveer nu in Venray bij restaurant De Eetkamer en proef wat de zee te bieden heeft. Ook carnivoren worden bij Restaurant de Eetkamer niet vergeten. Op de kaart prijken bijvoorbeeld lam uit het Geuldal, livar varken en Belgisch blauwrund. In het seizoen vindt u ook wildgerechten op onze kaart. U kunt online reserveren via het reserveringsformulier of u kunt even telefonisch contact op nemen. Heeft u een dieet of allergie? Meld het ons, dan houden we hier rekening mee. We zien u graag bij Restaurant De Eetkamer!