De Eetkamer

Het Frans maritieme restaurant...

Contact

Voor reserveringen of vragen neem contact met ons op.

Reserveren?

Bel met het onderstaande nummer of reserveer online.

0478-582215
De Eetkamer, Venray
Vis Eten

Vis eten

Vis eten

Wilt u graag vis eten in Venray? Reserveer dan een tafeltje bij Restaurant De Eetkamer. Onze specialiteit is ‘cuisine de la mer’. De keuken is geïnspireerd op de Bretons en Normandische keuken: klassiek en gecompliceerd met een frisse en jeugdige twist.

Verschillende kreeftgerechten

Op onze kaart treft u verschillende visgerechten. Zeevruchten zoals mosselen en oesters, zeevissen zoals tong en brasem. Onze specialiteit is kreeft. U kunt kiezen uit een hele of halve kreeft en verschillende soorten bereidingswijzen zoals a la Bretonne, Belle Vue, à la sétoise of grillé. Op donderdag is het lobsterday bij Restaurant De Eetkamer. U kunt dan kiezen voor een 3 gangen kreeftmenu voor slechts € 29,50.

Vleesgerechten

U kunt heerlijk vis eten bij Restaurant de Eetkamer. Dat wil echter niet zeggen dat de vleesliefhebber bij ons wordt vergeten. Op onze kaart staat verschillende vleesgerechten zoals eend, geuldal lam, Belgisch blauwrund of livar varken. Heeft u allergieën of volgt u een speciaal dieet? Meldt het aan ons, dan houden wij hier rekening mee.

Onbeperkt frites en salade

Onze service is een combinatie van Franse hoffelijkheid met limburgse gezelligheid. Het zal u aan niets tekort komen in ons restaurant. Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met onbeperkte frites en salade. Aarzel niet om bij te bestellen wanneer u meer wilt. Komt u ook een keer vis eten bij De Eetkamer? Bestel dan nu uw tafeltje via ons online reserveringsformulier of neem telefonisch contact met ons op. We zien u graag bij De Eetkamer.