De Eetkamer

Het Frans maritieme restaurant...

Contact

Voor reserveringen of vragen neem contact met ons op.

Reserveren?

Bel met het onderstaande nummer of reserveer online.

0478-582215
De Eetkamer, Venray
Zeevruchten

Zeevruchten

Zeevruchten

De lekkerste zeevruchten vindt u bij Frans maritiem restaurant De Eetkamer in Venray. Wij zijn gespecialiseerd in ‘cuisine de la mer’, de keuken van de zee. Op onze kaart prijken allerlei gerechten met schaal- en schelpdieren zoals mosselen, oesters en kreeft.

De sfeer van een Franse kustplaats

In ons restaurant in de Frans maritieme sfeer direct merkbaar. Franse chansons op de achtergrond en blauw-witte inrichting zorgen ervoor dat u zich waant aan de Bretonse of Normandische kust. De keuken is geïnspireerd op deze streken. Klassieke ongecompliceerde gerechten met een frisse en jeugdige touch.

Stel zelf uw plateau samen

Niet alleen kunt u in ons restaurant genieten van heerlijke zeevruchten, u kunt ze ook bij ons afhalen om thuis van te genieten. U kunt kiezen voor een van onze schotels of zelf uw plateau samenstellen. U kunt kiezen uit kreeft, langoustine, gamba, grijze garnalen, rauwe kokkels, gekookte mosselen, wulken, alikruiken, cancale oesters en st vaast oesters. U kunt ook diverse sausjes mee bestellen of bestel eens een heerlijke vissoep om mee te nemen. U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven. De bereidingstijd bedraagt ongeveer 45 tot 60 minuten. U kunt uw plateau zeevruchten dagelijks ophalen tussen 17.00 en 22.00 uur, behalve op woensdag. Wilt u ook genieten van onze heerlijke visgerechten? Reserveer dan uw tafel in ons sfeervolle restaurant of bekijk onze take away menukaart op de website. U vindt ons restaurant in het centrum van Venray, aan de rand van het Schouwburgplein. Op woensdag zijn wij gesloten.